Company Assist

Blog

 

 

Expertise

 

 

Loonkosten

 

Company Assist biedt advies voor optimalisatie van loonkosten binnen uw organisatiedankzij innovatieve oplossingen en samenwerking met ervaren consultants. Hierdoor kunt u uw loonkosten verlagen.

Optimalisatie loonkosten

Aanbieden van oplossingen voor Voordeel Alle Aard (VAA), inzet van personeel, correct gebruik van detachering, outsourcing van bepaalde activiteiten, … Deze analyse kan zowel gebeuren voor uw bestaande personeelsbestand als ter gelegenheid van een nieuwe aanwerving.

Projectsourcing

Company Assist is vertrouwd met het inzetten van specialisten en projectmanagers in het kader van een specifieke opdracht of project. Projectsourcing biedt u de flexibiliteit om tijdelijk een beroep te doen op een gemotiveerd en ervaren expert op zelfstandige basis. U bepaalt wie u nodig hebt, wanneer en waar. U bent verzekerd van een vast uurtarief en hebt bovendien geen administratieve zorgen.

Productie

Company Assist heeft bijzondere aandacht voor productiesectoren, waar het optimaliseren van de loonkost een noodzaak vormt. Hierbij komen verschillende aspecten aan bod, zoals een correcte juridische organisatie, het aanbieden van oplossingen voor nacht- en weekendwerk.

Expats

Company Assist heeft ervaring met de juridische, financiële en praktische aspecten in verband met Expats, zoals oplossingen voor huisvesting, risico’s, administratieve opvolging,  …