Company Assist

Blog

 

 

Expertise

 

 

Vennootschappen

 

Company Assist adviseert vennootschappen in diverse aspecten. Van oprichting tot aan- en verkoop van elke vennootschapsvorm, Company Assist biedt u de meerwaarde die u zoekt.

Oprichting 

Begeleiding bij het oprichten van vennootschappen, voor Belgische en buitenlandse vennootschappen (Nederland, Luxemburg en UK). 

Aankoop en verkoop – Waardering

Begeleiding bij het aankopen en verkopen van vennootschappen, voor overdrager en overnemer. Het overnemen of overdragen biedt zowel voor overdrager als overnemer belangrijke voordelen.

Een correcte waardering is hierbij essentieel.

Overdracht – Financiering

Schenking van vennootschap en begeleiding bij familiale opvolging, met oog voor optimalisatie van meerwaarde en controle voor de aandeelhouders.

Ook overdracht aan derde partijen met gebruik van financiering behoort tot de expertise van Company Assist.

Vestiging van vennootschappen

Advies op maat en concrete uitvoering voor de oprichting, vaste inrichting, bijkantoor, .. in binnen – en buitenland (België, Luxemburg, Nederland, Verenigd Koninkrijk, …). Via Company Assist hebt u ook toegang tot een netwerk dat u hierbij ondersteunt.

Kantoorruimte voor uw vennootschap

Informatie over huren of kopen van kantoorruimte, goedkoop bouwen, geïntegreerde diensten, …. Hiervoor wordt samengewerkt met erkende vastgoedmakelaars en gespecialiseerde aanbieders, in België en het buitenland.